Komponentene og bruksområdene til det medisinske anhengsbroutstyret

Komponentene og bruksområdene til det medisinske anhengsbroutstyret

Med den kontinuerlige utviklingen av samfunn, vitenskap og teknologi har folks levestandard blitt kraftig forbedret.Samtidig har teknologien blitt bedre, og instrumentene som brukes på sykehus har blitt mer og mer avanserte, for eksempel utstyr for medisinske anhengsbroer.I dag vil jeg gi en introduksjon av sammensetning og bruksområder for medisinsk anhengsbroutstyr.

Sammensetning av medisinsk hengebro utstyr for anhengsbro:

1.Utseende: glatt utseende, strømlinjeformet, ingen skjøtegap, ingen synlige skruer på overflaten, kan oppfylle kravene til sykehusets spesielle miljø for dette takmonterte medisinske anhengsbroutstyret.

2.Den medisinske anhengsbroen kan roteres for å øke utstyrets arbeidsområde.For å forbedre effektiviteten til utstyret og maksimere dets bruksområder.

3.Den faste sylinderen koblet til utstyrshodet for medisinsk anhengsbro vil ikke bare bære vekt, men også bære hoveddelen av fleksibel rotasjon.Kravene til medisinsk anhengsbros motstand mot deformasjon er også svært høye.Så det faste sylindermaterialet og produksjonsprosessen bør være det samme som for medisinsk anhengsbroutstyrs utkrager.

4.Den medisinske anhengsbroens funksjonelle søyleboks kan roteres for å installere et gassgrensesnitt og en gasstrykkmåler, og det er en strømuttak for måler.

5.Infusjonsstativet festet til medisinsk anhengsbroutstyr kan brukes til å sette en infusjonspose (flaske) eller en infusjonspumpe på.

6.Gassterminalen på takmontert medisinsk hengende broutstyr kan gi oksygen, VAC, medisinsk luft, Co2, AGSS og andre medisinske gassterminaler. Ulike standard medisinske gassterminaler er for valg.Antallet medisinske gassterminaler på det medisinske anhengsbroutstyret kan velges i henhold til dine krav.

7.Det er stikkontakter på funksjonssøylen for medisinsk anhengbroutstyr. Maksimalt antall stikkontakter er 8 stk.Eller vi kan følge instruksjonene dine for å legge til nettverksgrensesnitt og telefongrensesnitt til utstyret for medisinsk anhengsbro.

8.Standardkonfigurasjonen av medisinsk anhengbroutstyr er med 2 plattformer. Antallet kan justeres i henhold til dine krav til medisinsk anhengbroutstyr.

Deapplikasjonerav medisinskanhengbroutstyr:

Det medisinske anhengsbroutstyret er et essensielt medisinsk gassforsyningsutstyr i det moderne sykehusoperasjonsrommet.Den brukes hovedsakelig til medisinske gassterminaler for levering av VAC, medisinsk luft, Co2, AGSS og andre medisinske gasser.Det medisinske anhengsbroutstyret er en utstyrsplattform styrt av en motor, som er sikker og pålitelig.Det medisinske anhengsbroutstyret sikrer balansen og sikkerheten til utstyrsplattformen.drevet av motoren sørger for at det medisinske hengebroutstyret går raskt og effektivt.

Håper introduksjonen ovenfor av medisinsk anhengsbroutstyrs sammensetning og applikasjoner er nyttig for deg!


Innleggstid: 16. oktober 2020